Selv om skoven er gammel, kommer den med det nyeste, vi har. Forskere arbejder for tiden på en række spændende projekter og innovationer. Nogle af disse vil komme i fremtiden, andre er allerede virkelighed.

Skoven kan ikke alene redde vores klima, men hvis vi bruger det ordentligt, er det en del af løsningen. Men skov- og træteknik er så meget mere end træ, økologi og hvad man kan gøre med træ.

Et andet stort område er skovindustriens produktionssystem, som dækker hele forsyningskæden inde for skovbrug. Fra råvareopkøb gennem forarbejdning til slutprodukter. Det er et emne indeholder flere forskellige områder, såsom skovforvaltning, skovproduktion, bioenergi, skovteknologi, logistik, arbejdsliv, økonomi og markedsføring. 


Leon HOBRO

Leon Activio.jpg

Min fascination for træ som et materiale og interesse for produktudvikling, design og logistik gjorde valget let. 

Jeg er til dagligt studerende på uddannelse som  Skov- og Træteknologisk Ingeniør ved Linnéuniversitetet i Sverige.

Forskning og produktudviklingen med træ som råvaren i centrum går i raketfart og jeg forstår, at for du som arbejder med træ eller har interesse i industrien og råvaren, kan det være svært at sætte sig ind i nyeste forskning og viden. Jeg slår derfor to fluer med et smæk og siden vil til dels fungere som en studieblog med reflektioner fra studiet, men også sprede nyheder, seneste forskning og viden om træ som råvare - igennem hele kæden fra skovbrug til et færdigt produkt.